17 september 2009

"Everyyything!"


Det är rätt sällan jag hör talas om politiska fanatiker med svåra misuppfattningar om hur världen är beskaffad, som liksom är Svenssons, i Sverige.

I USA tycks däremot de mest stolliga idéerna komma från folk som, åtminstone ytligt sätt, verkar rätt normala. Nedan ett klipp från demonstrationerna mot Obamas sjukvårdsreform i Washington som ägde rum förra veckan. Det verkar krylla av folk som på allvar tror att Obama till exempel kan komma att införa koncentrationsläger i USA.

De flesta verkar vara rörande överens om att den nuvarande presidenten i alla händelser är ondare än vad Hitler var. Åtminstone kommer han definitivt att orsaka större skada på sikt.

9 kommentarer:

  1. sjukt. jag blir rädd.

    SvaraRadera
  2. Jag blir först rädd. Och sen börjar jag skratta hejdlöst. Bör de tas på allvar liksom?

    SvaraRadera
  3. men dom är ju så många...!

    SvaraRadera
  4. Det här är en av anledningarna till varför jag inte klarar av att titta på exempelvis Michael Moores filmer: här i Sverige tror vi att det är bara en liten del av befolkningen i USA som utgör dessa massa av oupplysta människor. Tyvärr är de fler än man tror. Tyvärr är de så många - som Jessica sa - att det nästan inte går att urskilja de vettiga för skogen av övre medelklass som beter sig som rednecks. Detta har jag upplevt på plats. Det kliar i hela min själ när jag ser sån't här.

    SvaraRadera
  5. ...Och Jimmy Carter sade häromdagen det som alla andra tänker men som ingen vill eller vågar säga (inklusive Obama själv): "I think an overwhelming portion of the intensely demonstrated animosity toward President Barack Obama is based on the fact that he is a black man, that he's African American."

    SvaraRadera
  6. I blog often and I genuinely thank you for your content.

    This great article has truly peaked my interest. I will bookmark your website and keep checking for new information about once a
    week. I opted in for your RSS feed as well.

    Feel free to visit my web-site - make extra money online

    SvaraRadera
  7. Wow, this article is nice, my younger sister is analyzing these things, so I
    am going to inform her.

    My web-site ... make money online without spending money

    SvaraRadera
  8. Heya i am for the first time here. I came across
    this board and I to find It truly helpful & it helped me out much.
    I hope to offer one thing back and aid others like you aided me.


    My page; make money online scams exposed

    SvaraRadera
  9. Nice post. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Very helpful info specifically the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

    My web-site ... secure.mickg.net

    SvaraRadera