28 september 2010

Amerikaner om Tyskland: "Dirty Porn"
Hittade en rolig, bokstavlig, kartläggning av olika fördomar/stereotyper. Ovan ett av exemplen: Amerikaners syn på européer.

6 kommentarer:

 1. Inte för att vara sån, men det var rätt trist att du trodde att Free Plura tischorna var ironiska. Skulle vara skönt med en rättelse. Plura har det nog jobbigt som det är redan.

  SvaraRadera
 2. Du menar att Free Plura-tröjorna har tryckts upp oavkortat i syfte för starta en kampanj som i förlängningen, om ni fick som ni ville, skulle få Plura frikänd? Du har rätt, jag tolkade tröjorna som ironi och inte som ett led i en kamp för legalisering av tyngre droger. Jag har den djupaste respekt för Plura och har intervjuat honom ett par gånger. En i allt väsentligt mycket trevlig karl. Men givetvis ska han straffas för att ha köpt fem gram kokain på öppen gata och dessutom förmedlat det vidare. Att tycka någonting annat verkar ju bara hopplöst dumt. En rättelse kommer inte bli aktuell, som du förstår, eftersom det på ett uppenbart sätt rörde sig om en tolkning från min sida - och inte någon fakta.

  SvaraRadera
 3. Varför ska han straffas för att han vill bruka en drog? Det är väl hans ensak. Vad får du dina dumheter ifrån?

  SvaraRadera
 4. hahah JKL, har du ens testat kokain? de e nice

  SvaraRadera
 5. vadå JKL har rätt. Plura har köpt knark. klart han ska straffas, hårt också, dödsstraff hade varit lämpligt. det är ett fruktansvärt brott.jag tycker att vi avlivar alla knarkare vi har i sverige så slippe fina moraliska medborgare som JKL se dem. skönt att vi är på samma sida JKL

  SvaraRadera