04 juni 2010

Vecka 22.


* Frilansmöte hos Cap & Design i Birkastan. Chefredaktören hävdar med bestämdhet att jag har en dubbelgångare i en medieprofil.

* Drömmer om San Francisco.

* Möte på Handelsbanken Hornsgatan. "Jag är ingen ekonomijournalist som du märker", mumlar jag. Känner mig som en idiot.

* Blir lovad en intervju med formgivare på New York Times Magazine, vilket gör mig extremt glad. Fortfarande skeptisk till att det faktiskt blir av dock.

* Tänker för fjortonde gången: "Det här måste jag blogga om." Bloggar inte.

* Spenderar tidiga morgnar på produktionsbolaget Frekvens på Mariatorget och filar på hemligt projekt. Tags: SVT, Kaffe, Daniel Alfredsson.

* Går till affären. Kommer hem med en bakelse och två folköl.

* Lyssnar på Filip och Fredriks nya - spartanska - radioshow och konstaterar än en gång att duon är det bästa som hänt svensk nöjesjournalistik sedan, ja vad då, Hyland?

3 kommentarer:

  1. Jag gillar din tillvaro. Eller alltså, det du skriver om din tillvaro. Kan vi inte dra nåt nytt skämt med nån nästa gång vi är i ösd? Typ som vi gjorte med Pontus.

    SvaraRadera
  2. Absolut! Det borde bli ett återkommande inslag, särskilt med tanke på vilken oerhörd succé det blev sist. Practical jokes av det slaget är ju väldigt underskattat.

    SvaraRadera