12 januari 2009

Angeläget v.2

# Rolf van den Brink om att hand börjar blogga om "marknadsföring, kommunikation, medier, makt och maktspel" på Dagens Media. "Målet är förstås att ta positionen som den viktigaste medie- och marknadsföringsbloggen i landet." Bloggen här.

# Niklas Wahllöf om Eugene McGuinnes som nyligen släppte det lilla underverket "The early learnings of Eugene McGuinnes".
Hans musik låter som om ett ungt par på en cykel är på väg nerför en brant grässlänt. De hoppar och studsar, armar och ben spretar åt alla håll, och snart hamnar de väl i en taggbuske. Men McGuinness röst håller för alla tvära kast, branta gupp och djupa gropar. Det är en spattig och spretig popmusik full av ungdomlig energi, men med en gammaldags storslagenhet, pompa och ståt.
# SvD:s ledarblogg om att man skapat en användare på Twitter.
Promemorian efterfrågar svenska medier på Twitter, som just nu verkar vara på supertillväxt i Sverige. Och det är tunt med den svenska medienärvaron än så länge, helt klart. BBC har ett flertal kanaler och från CNN vankas breaking news för den som så önskar. Men några heta nyheter från SVT finns ännu inte att tillgå, till exempel. SvD:s ledarsida har däremot hoppat på det twittrande tåget och finns numera att följa på: http://twitter.com/SvDledare (Vi ska bara klura ut hur man gör...)
# BBC News om Obamas gästspel i Spindelmannen, serietidningen. Se video från SvD:s webb-tv här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar