16 september 2008

Om att bli utmattad av Toyota och Colgate

Jag tror jag börjar bli gammal. Har nästan slutat kolla på TV. Blir stressad av reklamen framförallt. Lyssnar på P1 istället. Det enda TV-programmet jag klarar av just nu är nog "Videokväll med Luuk". Inget flash, inga bomber och granater, ingen reklam, inga skrikande programledare, inget sjungande, inga crazy lekar, inga knasiga ljudeffekter eller fiffiga färgsprakande kulisser. Bara ett vanligt jävla samtal. Det kan väl få räcka så ibland.

*****

Must see. Håkan Hellström i lindan av sin karriär, i TV3 klassikern "Vita lögner".

*****

Hans Ruin (min gamla filosofilärare!) skriver en klargörande kolumn i DN idag om det sjuka i att MacCain faktiskt kan fungera som en trovärdig kandidat till presidentposten.

*****

Martin Gelin skriver om Sarah Palins obehagliga och närmast fascistoida förhållningssätt till våldtäktsoffer:

"Det är väl allmänt känt vid det här laget att Sarah Palin tycker att våldtäktsoffer som blir gravida ska tvingas behålla barnet. Men det verkar inte vara lika känt att hon även tycker att de, efter att ha blivit våldtagna, ska betala för den medicinska undersökningen själva. Wasilla, staden där Palin var borgmästare, var den enda i Alaska som tillämpade den här lagen. Resonemanget var att skattebetalarna annars skulle behöva stå för dessa kostnader, mellan 5 och 14 000 dollar om året (som en jämförelse kostade Palins hockeyrink 2 miljoner dollar)."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar